Arrangera själv din konferens, kurs eller utbilding på natursköna Herresta Lada

Herresta Lada är den perfekta platsen för din konferens, utbildning eller ditt möte. Den charmigt lantliga men samtidigt fräscha miljön gör ditt arrangemang avspänt, vackert och annorlunda.

För dig som vill hantera din konferens, utbildning eller ditt möte på egen hand finns möjligheter att enbart hyra Herresta Ladas fina lokaler inklusive den utrustning du behöver. Du kanske har intresse av att ha avskildhet, att finna ett attraktivt budgetalternativ eller helt enkelt gillar att själv hålla i alla delmoment. Vi kan anpassa din konferensbokning flexibelt utifrån dina specifika behov och önskemål.

Möblera som du vill

Exempelvis möblerar du själv om i lokalerna efter eget behov. Du (och dina gäster) ordnar med mat och fika i något av våra kök. Och ni tar själva med er block, pennor och annat deltagarmaterial som ni behöver.

Ändamålsenliga lokaler

Lokalerna är inhysta i en charmig äldre lada som nyligen renoverats och inretts just för konferensändamål. Lokalerna är fullt utrustade för att hålla moderna konferenser, utbildningar och möten. Det innebär att lokalerna är utrustade med whiteboard, blädderblad, projektor, ljudanläggning, wifi, möbler, matsal, kök, anteckningsblock och pennor mm.
Övernattningsmöjligheter kan också erbjudas för den mindre gruppen.
Kom gärna och besök oss för att själv se platsen och dess möjligheter.

Kontakta oss för mer info
eller bokningsförfrågan

Heléne: 0735-465610
Tord: 0702-011430

info@herrestalada.com

Vi erbjuder fem trivsamma övernattningsrum och vi vänder oss till dig som exempelvis:

  • Vill turista eller besöka någon i området
  • Vill spendera en weekend på landet
  • Vill spela golf på någon av de många golfbanor som finns i närmiljön
  • Vill komma bort en stund i enskildhet
  • Minsta antalet nätter för helgövernattningar är två, med eller utan egna lakan och handduk.

Det finns plats för en eller två personer per rum. Till rummen hör ett stort, delat badrum, ett fullt utrustat kök och ett trivsamt allrum. Närmaste livsmedelsaffär och centrum finns i Märsta ca 4 km söderut.

För den golfintresserade finns följande golfbanor i närmiljön (inom 25 km):

Ytterligare attraktiva golfbanor inom 40 km är exempelvis: