Arrangera din egen kurs

Herresta Lada är den perfekta platsen för dig som själv vill arrangera en kurs. Här finner du en vacker, lugn och inspirerande miljö. Vi hör ständigt från våra gäster att de särskilt uppskattar den samlade känslan här hos oss.

Vi ligger mitt emellan Stockholm och Uppsala – på landet nära staden. Platsen är lätt tillgänglig och lugnt belägen, ca 4 km från Märsta station och 1 mil från Arlanda.

Du som kurs- eller konferensledare hyr Herresta Ladas fina lokaler inklusive den utrustning du behöver. Du möblerar själv i lokalerna efter eget behov. Du (och dina gäster) ordnar med mat och fika i något av våra kök.

Vi erbjuder avskildhet utifrån dina specifika behov och önskemål. Möjligheter finns att vara såväl inomhus som utomhus, ostört utan andra gäster. Och med en fantastisk utsikt på köpet!

När det gäller övernattning finns vissa möjligheter; vi har totalt 9 bäddar fördelat på 5 sovrum i en trivsam våning. Vi har också samarbeten med närliggande boenden.

Titta gärna förbi för att själv upptäcka platsen och dess möjligheter! För mer information, kontakta konferensansvarige Tord Olsson, tel: 070-201 14 30 eller e-post: tord@herrestalada.com.

Bokningsförfrågan

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
E-post
Datum från
Datum till
GDPR