Konferenser och möten i härligt inspirerande miljö

 

EN ANNORLUNDA MÖTESPLATS

Herresta Lada är den perfekta platsen för din konferens, utbildning eller möte om du söker en vacker, lugn och inspirerande miljö. Hos oss möts det charmigt lantliga och det fräscht moderna. 

Herresta Lada ligger nära Arlanda, mitt emellan Stockholm och Uppsala – på landet nära staden. Platsen är lätt tillgänglig.

Vid konferens hos oss är det enbart du och dina kollegor här. Du har tillgång till flera platser både inne och utomhus och det går lätt att hitta avskilda miljöer för olika grupparbeten.

Vi erbjuder en café- och restaurangdel, två konferensrum och ett orangeri med vidsträckt utsikt. Om vädret tillåter finns flera inbjudande sittgrupper i trädgården. Allt för att ge arbetsro och inspiration.

Lokalerna är fullt utrustade för moderna konferenser, utbildningar och möten; Det finns whiteboard, blädderblock, projektor, hybridmötesteknik, ljudanläggning, wifi mm.

Vi erbjuder främst hel- eller halvdagskonferenser med möjlighet att hålla på till sena kvällen. När det gäller övernattning finns vissa möjligheter. Vi har också samarbeten med närliggande boenden.

Vill du krydda din vistelse med en teamaktivitet så erbjuder vi exempelvis öl- eller vinprovning, gemensam matlagning, yoga, kalligrafi, bågskytte mm. Beskriv vad ni är intresserade av så föreslår vi gärna passande aktiviteter!

För mer information, kontakta oss på 070-201 14 30 eller tord@herrestalada.com .

 

Så här ser det ut

Klicka på bilderna för ytterligare information

Kom gärna och besök oss för att själv se platsen och dess möjligheter! För mer information, kontakta konferensansvarige Tord Olsson, tel.070-201 14 30 eller tord@herrestalada.com.

Bokningsförfrågan

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
E-post
Datum från
Datum till
GDPR