Bröllopsfest i lantlig miljö

En perfekt plats för
upp till 70 gäster

Fotograf: Patrik Gineman

Herresta Lada bjuder in till bröllop

Herresta Lada är den givna platsen för att fira ert bröllop med sina mysiga festlokaler, vackra utemiljö och lantliga atmosfär. Här skräddarsyr ni ert eget festupplägg, ordnar själva med mat och dryck vilket ger en mycket prisvärd helhet. Gården är belägen i Odensala, mellan Stockholm och Uppsala.

Upp till 70 gäster

Festlokalen rymmer totalt 70 gäster vilket också är det maxantal som gäller från brandskyddssynpunkt. Utanför väntar en vacker innergård med blommor och vigselplats. Ytterligare ett alternativ är en stor, oinredd lada.

Övernattningsmöjligheter

Ovanpå festlokalen finns 5 fina rum med totalt 9 bäddar för gäster som vill övernatta. Önskas fler rum har vi rabatterade samarbeten med andra boenden i närheten.

Parkering och kommunikationer

Invid festlokalen finns gott om parkeringsutrymme utan kostnad. Till oss tar du dig enklast via bil. Annars kan man ta SJ eller SL tåg från Uppsala eller Stockholm i kombination med taxi från Märsta station.

Självservice efter din egen smak

I hyran ingår lokaler och trädgård, möbler, porslin och annat från vårt välutrustade kök. Du ordnar själv mat, dryck och övriga lokaldekorationer. Möblera som du vill.

Lantligt läge

Vi är stolta över att kunna erbjuda en väldigt vacker plats för dig och dina gäster, upplevelsen av såväl inne- som utemiljön är något man inte glömmer. Att landa in på Herresta Lada gör dom flesta hänförda.

Plussa på

Utöver grundhyran kan du addera t ex ett orangeri med en fantastisk utsikt, musikanläggning, städning mm. Vi har också flera rabatterade samarbeten lokalt om du behöver hjälp med fotografering, dukningsdesign, bröllopsarrangör, hyra av veteranbil, catering mm.

Möblera som du vill

Du möblerar som du vill och sätter din egen prägel – bara fantasin sätter gränser. Det finns alla möjligheter att skapa din alldeles egen högtid som du och dina gäster sent skall glömma.

Vi kan anpassa din bokning flexibelt utifrån dina specifika behov och önskemål.

Gör bröllopet till din fest

Klicka på bilderna för att se större versioner

Vad tidigare gäster sagt

I helgen hade vi vår vigsel och bröllopsfest på Herresta Lada. Platsen har allt som kan tänkas önskas. Vacker natur med en autentisk omgivning. En pittoresk och lantlig pärla som uppskattades otroligt mycket av både oss och alla våra gäster. Stora ytor men en väldigt intim och varm atmosfär. Vi upplevde även ett mycket varmt och tillmötesgående bemötande från ägarna Heléne och Tord. Från oss får Herresta Lada de bästa rekommendationer. För en paus i vardagen med en fika på landet till en magisk bröllopsfest med nära och kära. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jonas & Amanda Laurell

Underbar plats - så nära 08 men ändå helt ute i paradiset.

Niklas Lingström

Inget ställe som vi tittat på har kunnat mäta sig med ert ställe, vi blev så förtjusta 😀

Jessica & Daniel

På Herresta Lada förra året. Det var en underbar tid!

Eric Basir

Vi blev otroligt trevligt bemötta när vi ”stormade” in alla 15. Mysigt fika och bästa tänkbara service!

Agneta Malmer

Tack för senast! Underbart ställe ni hittat!

Per Ribbing

Herrestas vackra lada och trädgård blev en perfekt inramning för vårt bröllop och skapade en glad, avslappnad och kärleksfull stämning!

Natalii & Niclas Back

Närliggande platser för bröllop

Kyrkor och andra platser

Många av våra kunder väljer att gifta sig i någon av de närliggande kyrkorna alternativt i gamla rådhuset i Sigtuna. Här är några exempel:

Vill du ha mer info?

Kontakta oss för mer information via telefon, e-post eller fyll i formuläret så återkommer vi!

Heléne: 0735-465610
Tord: 0702-011430

info@herrestalada.com

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.
E-post
GDPR