Bröllopsfest i lantlig miljö

En perfekt plats för
upp till 70 gäster

Herresta Lada bjuder in till bröllop

Herresta Lada är den givna platsen för att fira ert bröllop med sina vackra och mysiga festlokaler samt den avskilda miljön på landet. Ni skräddarsyr själv ert arrangemang till en mycket förmånligt pris. Gården är belägen i Odensala, mellan Stockholm och Uppsala.

Upp till 70 gäster

Festlokalen rymmer totalt 70 gäster vilket också är det maxantal som gäller från brandskyddssynpunkt. Utanför väntar en vacker innergård med blommor och vigselplats.

Övernattningsmöjligheter

Ovanpå festlokalen finns 5 fina rum med totalt 9 bäddar för gäster som vill övernatta. Önskas fler rum har vi samarbeten med andra boenden i närheten.

Parkering och kommunikationer

Invid festlokalen finns gott om parkeringsutrymme utan kostnad. Till oss tar du dig enklast via bil. Annars kan man ta SJ eller SL tåg från Uppsala eller Stockholm i kombination med taxi från Märsta station.

Självservice efter din egen smak

I hyran ingår lokaler och trädgård, möbler, porslin och annat från vårt välutrustade kök. Du ordnar själv mat, dryck och övriga lokaldekorationer. Möblera som du vill.

Lantligt läge

Vi är stolta över att kunna erbjuda en väldigt vacker plats för dig och dina gäster, upplevelsen av såväl inne- som utemiljön är något man inte glömmer.

Plussa på

Utöver grundhyran kan du addera t ex orangeriet med en fantastisk utsikt, musikanläggning, städning mm. Vi har också flera samarbeten lokalt om du behöver hjälp med fotografering, dukningsdesign, bröllopsarrangör, hyra av veteranbil, catering mm.

Möblera som du vill

Du möblerar som du vill och sätter din egen prägel – bara fantasin sätter gränser. Det finns alla möjligheter att skapa din alldeles egen högtid som du och dina gäster sent skall glömma.

Vi kan anpassa din bokning flexibelt utifrån dina specifika behov och önskemål.

Gör bröllopet till din fest

Vad tidigare gäster sagt

Herrestas vackra lada och trädgård blev en perfekt inramning för vårt bröllop och skapade en glad, avslappnad och kärleksfull stämning!

Natalii & Niclas Back

Underbar plats - så nära 08 men ändå helt ute i paradiset.

Niklas Lingström

På Herresta Lada förra året. Det var en underbar tid!

Eric Basir

Vi blev otroligt trevligt bemötta när vi ”stormade” in alla 15. Mysigt fika och bästa tänkbara service!

Agneta Malmer

Tack för senast! Underbart ställe ni hittat!

Per Ribbing

Närliggande platser för bröllop

Kyrkor och andra platser

Många av våra kunder väljer att gifta sig i någon av de närliggande kyrkorna alternativt i gamla rådhuset i Sigtuna. Här är några exempel:

Skicka en bokningsförfrågan