16 september: Antiinflammatorisk kost – Föreläsning

Datum och tid
Datum: 2024-09-16
Vi startar kl: 18:30, och slutar kl: 21:00Bli fri från inflammation i kroppen!

Maria Mickelsbacka, diplomerad och erfaren kostrådgivare med inriktning på antiinflammatorisk kost gästar oss söndagen den 3 mars för en föreläsning om hur kost och kostvanor kan göra oss friskare och må bättre.

Vill du ge dig själv, och kanske även din familj, en möjlighet till starkare hälsa och högre livskvalitet? Känner du igen mer eller mindre diffusa problem i kroppen? Huvudvärk, magproblem, värk och smärta, sömnstörningar, oförklarlig viktuppgång, trötthet? Tecken som påverkar både humör och arbetsförmåga, ja faktiskt hela livet. Alla dessa symptom kan vara ett tydligt tecken på att det finns en pågående inflammation i kroppen som den inte själv lyckas häva med hjälp av sitt immunförsvar.

Vad är det som skapar dessa inflammationer? Vad behöver vi reducera eller eliminera? Vad ska vi äta mer av för att stärka kroppen? Idag talas det mycket om tarmhälsan och man läser om begrepp som ”läckande tarm” och ”tarmbakterier”. Vad är detta och behöver jag tänka på det? Det får du svar på under föreläsningen. Du får också massor av inspiration inom kost och matlagning.

”Att ha en stabil grund i hälsan och känna balans i såväl kropp som psyke är mer värdefullt än något annat i livet!
Just DET önskar jag alla människor!” säger Maria.

Datum, tid och plats

Föreläsningen äger rum här på Herresta Lada, Odensala i vår mysiga miljö: Måndagen den 16 september kl. 18.30-21.00 inklusive frågestund och förfriskning i pausen. Vägbeskrivning till Herresta Lada hittar du på GPS ”Herresta Lada”.

Pris och anmälan

Priset för föreläsningen inkl förfriskning i pausen är 350 kr per person inklusive moms.
Välkommen att boka Din plats till föreläsningen HÄR.

Om Maria Mickelsbacka

Maria är dipl. kostrådgivare, specialiserad inom antiinflammatorisk kost. Hon driver Mickelsbackas där hon föreläser, håller workshops och erbjuder Hälso- och Mentorsprogram för kvinnor. Hon har 40 års egen erfarenhet av alternativ kost och inre läkning och är en hängiven odlare i sin köksträdgård. Läs gärna mer om Maria Mickelsbacka HÄR.

Maria erbjuder bland annat ett längre hälso- och mentorprogram för kvinnor. Programmets övergripande syfte är att tillsammans med Maria och andra kursdeltagare skapa hälsosamma och hållbara vanor – komma tillbaka till livet och eliminera smärta, värk och inflammation. I programmet ingår en 4-dagars matlagnings- och livsnjutarträff här på Herresta Lada. Läs mer om hela programmet HÄR.

Frågor

Har du frågor om kursgården Herresta Lada och transportmöjligheter, kontakta oss på: tord@herrestalada.com, eller tel. 070-201 14 30.
Välkommen också att sprida detta till andra du tror kan vara intresserade.

Varmt välkommen till en spännande föreläsning!

Maria & Herresta-teamet Tord & Heléne