Välkommen till en minikurs i KUNDALINIYOGA, en av de äldsta yogaformer, varifrån man hämtat tekniker som används flitigt ute i vården idag – Medicinsk Yoga. Du ges tillfälle att testa en effektiv yogaform som passar alla oavsett ålder eller erfarenhet.
 
PROVA PÅ: Lörd 27/1 eller Sönd 28/1 kl. 10.30 – 12.00
Pris: 110 kr
 
KURSSTART: Lörd 3/2 eller Sönd 4/2 kl kl: 10.30 – 12.00
Pris: 3 tillfällen à 90 min. 595 kr
 
För info och bokning av plats ring Petrica Hedlund på tel. 070-770 20 91, petrica@time4yoga.se.
 
KUNDALINIYOGA – är en dynamisk yogaform som hjälper dig att lära känna din kropps energier och funktioner. Du lär dig andas korrekt, nervsystemet och immunförsvaret stärks, din sömn blir djupare. Du lär dig gasa men också hur du bromsar. Med hjälp av yoga och meditation stillar du kroppen och dina tankar – du landar i samklang. Att andas rätt och skapa med intention är den bästa gåvan du kan ge dig själv – ett hantverk för livet!
 
Vår nya kursledare Petrica Hedlund har lett kurser i yoga sedan 2004 på Hälsoproffsen i Norrviken, Hembygdsgården i Runby Upplands Väsby, hos Friskvårdscoacherna i Infra City och Messingen Upplands Väsby. Hon coachar i andning, närvaro & inre ledarskap och jobbar även med yoga mot företag. Hon är Int. diplomerad och certifierad Yoga- och meditationslärare vid K.R.I. The Kundalini Research Institute genom IMY -Institutet för Medicinsk Yoga.
 
Varmt välkommen!