27 mars: Vårfixa din cykel – Nygräddade våfflor medan du väntar

Datum och tid
Datum: 2022-03-27
Vi startar kl: 11:00, och slutar kl: 17:00Kombinera cykelfix med hemlagade våfflor

När och var?

Den verkligt skickliga och dessutom smittande glada cykelreparatören Nancy från Cykelfix Sigtuna på Stora Gatan i Sigtuna gästar Herresta Lada söndagen de 27 mars mellan kl. 11-17. Då får du möjligheter att ta med din cykel för att göra enklare reparationer såsom att:
• Laga punkor
• Byta däck
• Fixa bromsar, växel, lyse, kedja mm
• Få en allmän översyn och nödvändiga justeringar

Våfflor och fika medan du väntar

Medan du väntar på att din cykel skall bli vårfin har du möjligheter att beställa läckra våfflor med grädde och sylt som, om du vill, du själv gräddar över öppen eld på Herresta Lada. Kaffe, te och läsk finns också att köpa i vårt ekologiska café.

OBS! Föranmälan

Vi är tacksamma för din föranmälan för att underlätta planering. Anmäl därför dels hur många cyklar du vill serva, samt vad som behöver åtgärdas. Vi bekräftar därefter med en tidsbokning.

Din föranmälan gör du HÄR.

Praktiskt

Mycket går att lösa på plats, men om det skulle ta längre tid eller kräva speciella reservdelar kan Nancy ta med cykeln till sin verkstad och därefter leverera den tillbaka till Herresta Lada efter att servicearbetet är slutfört.

Priser och frågor

Här kan du se aktuella priser. Har du frågor kopplat till service av din cykel, maila till cykelfixsigtuna@gmail.com. Har du frågor om dagen i övrigt, maila Tord länk tord@herrestalada.com eller ring 070-201 14 30.

Var och när

Herresta Lada, söndagen den 27 mars mellan kl 11.00-17.00, www.herrestalada.com .

Varmt välkommen!

Herresta Lada teamet & Cykelfix Sigtuna