Boosta er parrelation genom att boka en friskvårdskurs i kommunikation under två dagar. Detta är en kurs som bygger på långvarig forskning med erkänt goda resultat. Vi kan bara bekräfta att vi genomgående har mycket nöjda deltagare :-).

Datum: Nästa kursdatum är i vår under en helg, 5-6 maj 2018, kl 10-17 båda dagarna
Kursledare: Tord Olsson & Heléne Zachrison (certifierade PREP-ledare tillika ett par själva)
Kurspris: 1 995 kr/person. I priset ingår en gedigen arbetsbok, sopplunch, för- och eftermiddagsfika samt frukt båda dagarna.
Maxantal: 8 par.

Det finns det även möjlighet att bo över på vår trivsamma kursgård, alternativt på ett närliggande, mysigt bed & breakfast. Då tillkommer pris för övernattning med extra 475 kr per person i dubbelrum med egna lakan och handduk. I priset ingår frukost. Middag kan ni välja att laga själva i det gemensamma, fullt utrustade köket, alternativt äter ni på restaurang i t ex mysiga Sigtuna (1 mil bort).

Vi har genomfört ett 20-tal PREP-kurser genom åren. Vi har alltid skriftliga utvärderingar och här är ett par axplock:

”Vilken kick för vår relation! Vi har fått verktyg och inspiration för att fördjupa kärleken.”

”Denna kurs borde alla par gå! Och förstå skillnaden mellan förebyggande friskvård (=PREP) och parterapi (som detta inte är!)

Vi tackar för denna fina feedback från vår senaste (fullsatta) kurs:

”Ni är fantastiskt trygga och inspirerande som ledare!”

”Mycket givande att få sitta tillsammans i paret och prata ihop med nya samtalsmetoder!”

”Maten var fantastiskt god!!”

Välkommen med din anmälan till tord@herrestalada.com.

Vad är PREP Kommunikationskurs för par?
PREP heter kommunikationskursen som par över hela världen har gått – en förebyggande kurs som ger redskap för att lösa problem i förhållandet innan det är för sent. Lär er att utveckla er dialog kring viktiga nycklar för varaktig kärlek. Ni får en gedigen arbetsbok att utforska vidare också på hemmaplan, allt baserat på långvarig forskning. Ni samtalar bara med varandra inom paren, under trygg och respektfull ledning av kursledarna. Ring gärna om du vill veta mera!

Läs mer!

Lokal för dop