YinYoga med Dropin torsdagar kl 18.30

Datum och tid
Datum: 2021-01-14 - 2021-06-17
Vi startar kl: 18:30, och slutar kl: 19:45Yinyoga är en mjuk, enkel och mycket avslappnande yogaform. Varje pass startar med andningsövningar som får kroppen att komma ner i varv. Passet är skönt meditativt där vi stannar i positionerna mellan 1-8 minuter för att stretcha bindväven och få igång cirkulationen på djupet. Vi fokuserar till stor del på att mjuka upp ryggen samt öppna upp bröst- o höftpartier. Vi avslutar varje pass med ca 7 min avslappning.

Yinyoga kan sätta igång processer som kan avhjälpa långvarig smärta och stimulera vitaliteten. Under hösten 2020 har flera deltagare berättat hur många års smärta försvunnit och hur rörligheten kommit tillbaka i kroppen bara efter ett par pass. Deltagare vittnar även om hur andningen och de meditativa delarna gett dem ett lugn och harmoni i vardagen som varit oerhört värdefull, inte minst i dessa oroliga tider med covid.

Under den mörka årstiden yogar vi i skenet av levande ljus och alltid till rogivande musik. Vid varje yogatillfälle bjuds det på en kopp örtte!

För vem

Yinyoga passar ALLA, både nybörjare och vana yogautövare. Du behöver alltså inga som helst förkunskaper.

Lärare

Therése Höjermark är massageterapeut och yoga-, dans- och pilateslärare sedan 15 år tillbaka. Hon håller två uppskattade pass per vecka här på Herresta Lada: Yogalates på tisdagkvällar 17.30-18.45 och Yinyoga på torsdagar.

Therése brinner för välmående, träning och hälsa. Du kan följa henne på Instagram yogatess.mindfulness eller på Facebook (Therése Elisabeth Höjermark), för inspiration och mer info.

Frågor om yogan kan du ställa till Therése på tel 0709-900 809.

När – Torsdagar kl 18.30 – 19.45

Torsdagar kl 18.30 – 19.45🌟.  Varmt välkommen 15 min innan passet börjar, så du hinner plocka fram och landa på mattan i god tid före passet startar.

Pris och anmälan

Du kan betala på tre sätt:

  • Dropin 180 kr/tillfälle
  • Klippkort 5 ggr à 800 kr (160 kr/tillfälle )
  • Klippkort 10 ggr à 1 500 kr (150 kr/tillfälle )

Klippkorten gäller för alla Theréses pass (både tisdagar och torsdagar).
Anmäl dig senast 24 timmar innan passet genom att sms:a direkt till vår lärare Therése: Mobilnr 0709-900 809
Max antal deltagare är just nu 8 st/pass enligt de nya restriktionerna.

Corona och Herresta Lada – fokus på trygghet i allt vi gör

Vi gör allt för att du ska känna dig helt trygg här på Herresta Lada och följer givetvis nya Pandemilagen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer; Vi yogar utspridda med säkerhetsavstånd och max antal deltagare är just nu 8 stycken/pass enligt de nya restriktionerna. Handsprit finns alltid att tillgå och vi har förstärkt våra städrutiner ytterligare. Vi räknar också med att du som deltagare gör din del. Tillsammans hjälps vi åt!

Tag gärna med dig en egen yogamatta om du har, annars finns mattor att låna på plats. Tag även med en handduk/filt/sjal att lägga på mattan samt kudde, yogabolster och yogablocks om du har, för att få ut så mycket som möjligt av passet/positionerna. En vattenflaska kan också vara bra samt sköna och mjuka kläder förstås.

Varmt välkommen!

Yoga-Therese & Herresta-teamet