YinYoga & Yogalates – Onsdagar kl 17.30

Datum och tid
Datum: 2022-08-24 - 2022-11-23
Vi startar kl: 17:30, och slutar kl: 18:45Yinyoga är en mjuk och meditativ yogaform som aktiverar det parasympatiska systemet (lugn-och-ro hormonerna aktiveras). Vi stannar en längre stund i varje position, minst 3-5 min. Yinyoga är extra välgörande för dig med stelhet och smärtproblematik i kroppen eller om du känner dig trött och/eller har humörsvängningar, mycket tankar som snurrar mm. Eller helt enkelt bara känner ett behov av att fylla på med energi och komma ner i varv. Varannan gång håller Therése ett Yogalates-pass.

Du kommer så ofta du kan (dropin med föranmälan). Under den mörka årstiden yogar vi i skenet av levande ljus och alltid till rogivande musik. Vid varje yogatillfälle bjuds det på en kopp örtte!

För vem

Alla nivåer är välkomna! Det finns en nivå för alla, Therése ser till att alla får ut det bästa utifrån sin egen dagsform. Kom o testa. 🙏

Lärare

Therése Höjermark är massageterapeut och yoga-, dans- och pilateslärare sedan 15 år tillbaka. Hon håller två uppskattade pass per vecka här på Herresta Lada: Yogalates på onsdagkvällar kl 17.30 – 18.45.

Therése brinner för välmående, träning och hälsa. Du kan följa henne på Instagram yogatess.mindfulness eller på Facebook (Therése Elisabeth Höjermark), för inspiration och mer info.
Frågor om yogan kan du ställa till Therése på tel 0709-900 809 eller mail yogatess@hotmail.com .

Onsdagar kl 17.30-18.45

Therése håller yoga på onsdagskvällar kl 17.30 – 18.45. Varannan gång håller hon YinYoga och varannan gång Yogalates. Kom i god tid för förberedelser av din plats.

Pris och anmälan

Pris per gång är 200 kr/tillfälle (dropin).

Anmäl dig senast 24 timmar innan passet genom att sms:a direkt till vår lärare Therése: Mobilnr 0709-900 809 .

Max antal deltagare är 11 st/pass.

Tag gärna med dig en egen yogamatta om du har, annars finns mattor att låna på plats. Tag även med en handduk/filt/sjal att lägga på mattan samt kudde, yogabolster och yogablocks om du har, för att få ut så mycket som möjligt av passet/positionerna. En vattenflaska kan också vara bra samt sköna och mjuka kläder förstås.

Varmt välkommen!

Yoga-Therese & Herresta-teamet Tord & Heléne