Kategori:

Datum och tid
Datum: 2022-03-12
Vi startar kl: 11:00, och slutar kl: 17:00


Kombinera cykelfix med hemlagade belgiska våfflor

När och var?

Den verkligt skickliga och dessutom smittande glada cykelreparatören Nancy från Cykelfix Sigtuna på Stora Gatan i Sigtuna gästar Herresta Lada söndagen de 12 mars mellan kl. 11-17. Då får du möjligheter att ta med din cykel för att göra enklare reparationer såsom:
• Laga punkor
• Byta däck
• Fixa bromsar, växel, lyse, kedja mm
• Allmän översyn och justeringar

Mycket går att lösa på plats, men om det skulle ta längre tid eller kräva speciella reservdelar kan Nancy ta med cykeln till sin verkstad och därefter leverera den tillbaka till Herresta Lada efter att servicearbetet är slutfört.

Hemlagade belgiska våfflor och fika – medan du väntar

Medan du väntar på att din cykel skall bli vårfin har du möjligheter att beställa ekologiska, hemlagade belgiska våfflor med grädde och sylt. Kaffe, te och läsk finns också att köpa.

OBS! Föranmälan

Vi är tacksamma för din föranmälan för att underlätta planeringen. Anmäl därför dels hur många cyklar du vill serva, samt vad som behöver åtgärdas. Vi bekräftar därefter med en tidsbokning.

Din föranmälan gör du HÄR.

Priser och frågor

Här kan du se aktuella priser. Har du frågor kopplat till service av din cykel, maila till cykelfixsigtuna@gmail.com. Har du frågor om dagen i övrigt, maila Tord länk tord@herrestalada.com eller ring 070-201 14 30.

Varmt välkommen!

Herresta Lada teamet & Cykelfix Sigtuna