SOMMARYOGA utomhus onsdag 26 aug 18.30-19.45

Datum och tid
Datum: 2020-08-26
Vi startar kl: 18:30, och slutar kl: 19:45OBS! Föranmälan nedan!

Yoga ute i naturen stärker kroppen och väcker sinnena på ett fantastiskt sätt. Att yoga utomhus ackompanjerad av den friska luften, alla dofter, vindens mjuka beröring och all grönska förstärker din upplevelse av yogapasset.
Passet baseras på mediyoga med inslag av mindfulness. Det blir ett mjukt pass med fokus på ökad rörlighet i takt med andetaget som passar alla kroppar och alla åldrar.

Om MediYoga
Mediyoga är en mjuk terapeutisk yogaform med stort fokus på andningen. Hjälper dig minska stress i kropp och sinne samtidigt som den ger dig mera energi. De mjuka rörelserna i takt med andetaget hjälper kroppen att hitta lugn och ro responsen (parasympatiska nervsystemet) där läkning och återhämtning sker. MediYoga kan vara en fantastisk hjälp vid ryggbesvär. Forskning har även visat goda resultat på stressrelaterade besvär och sömnproblem.
Anna Maria sätter stor vikt vid de stressreducerande effekterna.

För vem
Passar ALLA, både nybörjare och van yogautövare.

Lärare
Anna Maria Kullman är Mediyoga Instruktör, Stressmentor, leg. sjuksköterska och har egen erfarenhet av att läka från utmattningssyndrom. Läs mer på Mias hemsida www.dinbalansilivet.se.

Anmälan till 26 augusti
Vi håller yogan på ONSDAGAR kl 18.30 – 19.45. Du behöver komma ca en kvart innan så du hinner landa, lägga ut mattan och betala innan vi startar.
Vi kör de flesta onsdagar under hela sommaren och informerar i god tid om de onsdagar som pga semester inte blir av.

Pris
150 kr/tillfälle. Du betalar enkelt på plats innan vi startar med Swish.

Anmälan
Anmälan 
till 26 augusti gör du nedan senast kl 20 kvällen innan. Vi blir glada med denna framförhållning för vår planerings skull!

Om du ändå vill anmäla dig i sista minuten SMS:ar du vår lärare Mia direkt på tel. 070-228 96 33.
Vid mindre än 6 deltagare ställs klassen in. OBS! Avbokning senare än kl 20 kvällen innan debiteras.

Att ta med
Tag gärna med dig en egen yogamatta om du har, annars finns mattor att låna på plats. Tag då med en handduk/filt/sjal att lägga på mattan samt ev en vattenflaska, förutom sköna och mjuka kläder anpassade till väderleken. 

Bokning

Bokningen har stängt för detta evenemang.