SOMMARYOGA under bar himmel 2020

Datum och tid
Datum: 2020-06-10
Vi startar kl: 18:30, och slutar kl: 19:45Yoga ute i naturen stärker kroppen och väcker sinnena på ett fantastiskt sätt. Att yoga utomhus ackompanjerad av den friska luften, alla dofter, vindens mjuka beröring och all grönska förstärker din upplevelse av yogapasset.
Passet baseras på mediyoga med inslag av mindfulness. Det blir ett mjukt pass med fokus på ökad rörlighet i takt med andetaget som passar alla kroppar och alla åldrar.

Om MediYoga
Mediyoga är en mjuk terapeutisk yogaform med stort fokus på andningen. Hjälper dig minska stress i kropp och sinne samtidigt som den ger dig mera energi. De mjuka rörelserna i takt med andetaget hjälper kroppen att hitta lugn och ro responsen (parasympatiska nervsystemet) där läkning och återhämtning sker. MediYoga kan vara en fantastisk hjälp vid ryggbesvär. Forskning har även visat goda resultat på stressrelaterade besvär och sömnproblem.
Anna Maria sätter stor vikt vid de stressreducerande effekterna.

För vem
Passar ALLA, både nybörjare och van yogautövare.

Lärare
Anna Maria Kullman är Mediyoga Instruktör, Stressmentor, leg. sjuksköterska och har egen erfarenhet av att läka från utmattningssyndrom. Läs mer på Mias hemsida www.dinbalansilivet.se.

När
ONSDAGAR kl 18.30 – 19.45 med start 10/6. Du behöver komma ca en kvart innan så du hinner landa, lägga ut mattan och betala innan vi startar.
Vi kör de flesta onsdagar under hela sommaren. Vi informerar i god tid om de onsdagar som pga semester inte blir av.

Anmälan och Pris
150 kr/tillfälle. Du betalar enkelt på plats innan vi startar med Swish.
Anmälan senast kl 20 kvällen innan. Vid mindre än 6 deltagare ställs klassen in.
OBS! Avbokning senare än kl 20 kvällen innan debiteras.

Att ta med
Tag med en handduk att lägga på mattan samt ev en vattenflaska, förutom sköna och mjuka kläder anpassade till väderleken. Yogamatta finns att låna på plats.

Bokning

Bokningen har stängt för detta evenemang.