Sö 15 maj kl 15-17.30: Prova på Japansk Kalligrafi

Datum och tid
Datum: 2022-05-15
Vi startar kl: 15:00, och slutar kl: 17:30Prova på kalligrafi under vägledning av Japanättade Taeko

Är du nyfiken på att testa dina talanger inom kalligrafi-konstens magiska område? Då är du varmt välkommen till Herresta Lada söndag eftermiddag den 15 maj 2022. Vi gästas då av Taeko Östergren Cedermark med rötter i den japanska kulturen. Taeko kommer att guida oss i olika tekniker och uttryck inom kalligrafikonsten. Det innebär mycket mer än att måla koncentrerat, då viktiga inslag i arbetet också är av mer meditativ och ceremoniell karaktär.

I kursen ingår:

All utrustning som behövs såsom penslar, rispapper, underlagsmatta och tusch
• Introduktion, vägledning och stöd från Taeko såväl före som under arbetet
• Eget arbete och träning i flera delsteg, där du målar dina slutprodukter på äkta rispapper med möjlighet att ta hem och kanske rama in
• Paus med japanskt te och riskakor
• Visning av filmsekvenser från Japan med inspiration från mästare inom kalligrafi
• Skön inramning och samvaro i trivsam miljö

Detta evenemang riktar sig främst till dig som är nyfiken på och vill prova kalligrafi men inte har erfarenheter sedan tidigare.

Datum, tid och plats:

Kursen hålls söndagen den 15 maj 2022, kl 15.00-17.30 på Herresta Lada i Odensala. Vägbeskrivning finner du på Google Maps, Herresta Lada.

Pris

450 kr/person för hela paketet.

Hur anmäler jag mig?

Du anmäler dig genom att maila till tord@herrestalada.com. Du bekräftar sedan din anmälan genom att swisha kursavgiften till 0702011430 (Tord Olsson). Vi behöver ha din anmälan senast den 10 maj. OBS! Antalet deltagare är begränsat till 12 stycken.

Passa på att bjuda med dig goda vänner, arbetskamrater, familjemedlemmar eller släktingar du kanske inte hunnit träffa under pandemitiden för att ses och ha kul ihop.

Har du frågor, kontakta oss gärna på mail eller tel enligt ovan.

Varmt välkommen med öppet och nyfiket sinne för att pröva en ny konstvärld!

Taeko med Herresta teamet Tord & Heléne