Parkurs i kommunikation – 3-4 oktober 2020 – FULLBOKAD

Datum och tid
Datum: 2020-10-03 - 2020-10-04
Vi startar kl: 09:30, och slutar kl: 17:00För vanliga par som vill satsa lite extra på sin relation och få en skjuts – helt enkelt friskvård för relationen!

FULLBOKAD parkurs i kommunikation 3-4 oktober 2020 

Vi håller återigen vår populära parkurs PREP – Praktiska Redskap för en Engagerad Parrelation. De senaste tillfällena har kursen varit fulltecknad, så både denna omgång och i november. Om ni vill vara säkra på att få en plats anmäl er därför redan nu till nästa datum i vår där det fortfarande finns platser kvar, den 17-18 april 2021.

Vad är PREP?
PREP är en kurs i hur man bättre kommunicerar i en parrelation. Kursen ger dig och din partner konkreta verktyg för att lättare klara av ett liv tillsammans och innebär också en personlig utveckling. Kursen är inte terapi eller krishantering, utan genomgång och träning av ett antal enkla metoder som kan hjälpa er som par att utvecklas och trivas ihop. Läs mer.

Du gör samtliga övningar med din partner och behöver inte dela någonting med övriga deltagare.

Kursens huvudteman:

  • Lär er hantera konflikter på ett tryggt sätt
  • Öppna dörrarna för närhet
  • Börja med dig själv och ditt eget ansvar
  • Ta tillvara och utveckla det positiva i förhållandet
  • Vårda tryggheten och långsiktigheten i förhållandet.

PREP bygger på över 30 års relationsforskning i främst USA (och är religiöst och politiskt obunden).

Pris: Kursen kostar 2 395 kr per person. Då ingår en kursbok, vegetarisk sopplunch, för- och eftermiddagsfika båda dagarna.

Övernattning: Möjlighet till övernattning på Herresta Lada finns för fyra par. Då tillkommer pris för övernattning med extra 475 kr per person i dubbelrum med egna lakan och handduk. I priset ingår frukost. Middag kan ni välja att laga själva i det gemensamma, fullt utrustade köket, alternativt äter ni på restaurang i t ex Sigtuna (1 mil bort).

Hör gärna av dig om du har frågor till Heléne, tel 0735-46 56 10, eller till Tord, tel 070-201 14 30.

Varmt välkommen med er anmälan!

Heléne & Tord
PREP-ledare (tillika ett par själva)

Bokning

Bokningen har stängt för detta evenemang.