Ölprovarkväll 25 september – Oktoberfest

Datum och tid
Datum: 2020-09-25
Vi startar kl: 19:00, och slutar kl: 23:00ÖLPROVARKVÄLL – Oktoberfest med bayersk matbricka

Kryddat med roliga brädspel och liveband


Fredagen den 25 september kl 19-23 
gästar populäre Bosse Eriksson oss igen för att fortsätta guida oss i ölets förlovade land. Bosse är flerfaldigt prisbelönt microbryggare med fokus på belgisk öl. I januari i år vann han återigen guld på Svenska Mästerskapen i Belgisk ölbryggning. Grattis Bosse!

Vi kommer att ha:
– Provsmakning av 5 olika ölsorter, varav två prisbelönta sorter. De andra tre är noga utvalda från Systembolaget
– Introduktionsföreläsning, vägledning och frågestund
– Bayersk matbricka och snacks

Som extra krydda denna gång får vi möjlighet att provspela flera enkla träspel från länder runt om i världen. De är lätta att spela, intuitiva och snabba att komma igång med. Reglerna är få och enkla. Garanterat en kul och vild upplevelse!

Dessutom kommer det lokala livebandet The Wenngarn band underhålla med rockiga toner under kvällen. Nyfiken på hur dom låter? Tryck på länken – svänger bra gör det hursomhelst!

Datum, tid och plats

Fredag den 25 september kl 19.00-23.00 hos oss på Herresta Lada i Odensala. Vägbeskrivning finner du på Google Maps eller här på hemsidan.

Pris

345 kr per person för hela evenemanget. Först till kvarn gäller. Då vi har begränsat antal deltagare pga coronaanpassning är ett hett tips att anmäla dig i god tid, då vi förra gången drog fulla hus :-).

Anmälan

Sker via mail till tord@herrestalada.com och bekräftas när betalning registrerats på Swish: 070-201 14 30 (Tord Olsson).
Eventuell avanmälan behöver ske senast 48 timmar före kvällens starttid, därefter är den bindande. Begränsat antal deltagare pga Coronaanpassning, först till kvarn gäller.

Frågor

Har du frågor, kontakta mig gärna/Tord: tord@herrestalada.com, 070-201 14 30.

Kort om Bosse

Bosse har själv bryggt öl sedan 2008 och provat flertalet olika sorter i sitt microbryggeri, Ale, ESB, lager, belgisk öl (Leffe blond, Leffe brun, Saison, Trippel, qvadruppel m fl). Det startade med en ambition att själv egenproducera öl som är bättre än det som finns att köpa i handeln. Målet är inte att bli kommersiell utan att ha det som en aktiv hobby.

Varmt välkomna till en kul kväll!

Bosse & Herresta-teamet