17 september: Ölprovarkväll med levande musik och quiz
!

Datum och tid
Datum: 2021-09-17
Vi startar kl: 18:30, och slutar kl: 23:00Tema: Weissbeer och mjöd

Populäre ölbryggaren Bosse Eriksson fortsätter gästa oss för att få oss att upptäcka mer av ölets förlovade land. Bosse är flerfaldigt prisbelönt microbryggare och år efter år vinner han medaljer av ädlaste valör på Svenska Mästerskapen i Belgisk ölbryggning. 

Denna gång kryddar vi kvällen med riktigt proffsig musikunderhållning och musikquiz med Chris Andersen, gitarrist och sångare som bl a spelat med Vikingarna, Sannex och Jan Johansen. Lyssna gärna på Chris på Youtube!


Under kvällen får du: 

– Provsmaka minst 6 olika ölsorter varav 2 prisbelönta

– Introduktionsföreläsning och vägledning

– Enklare snacks och tilltugg

– Musikquiz och musikunderhållning

– Möjligheter att köpa alkoholfri dryck samt senare köpa korv med bröd

 

Datum och plats

Fredagen den 17 september mellan kl 18.30-23.00 på Herresta Lada.

Priser och anmälan

Pris: 395 kr per person (495 kr om hämtning och lämning önskas från Märsta station/centrum -meddelas i förväg). Ta med dig dina vänner, arbetskamrater eller tipsa andra du tror kan vara intresserade.

För att få servera alkohol behöver vi ha allas fulla namn och anmälan i god tid. Din anmälan gör du via e-post till tord@herrestalada.com och bekräftas när betalning registrerats på Swish: 070-2011430 (Tord Olsson). Eventuell avanmälan behöver ske senast 48 timmar före kvällens starttid, därefter är den bindande.

Frågor

Kontakta gärna Tord på: tord@herrestalada.com, 070-201 14 30.

Kort om Bosse Eriksson

Bosse, och har ett långt och brinnande intresse för öl. Han har själv bryggt öl sedan 2008 och provat flertalet olika sorter i sitt microbryggeri, t ex Ale, ESB, lager, belgisk öl (Leffe blond, Leffe brun, Saison, Trippel, qvadruppel m fl). Det startade med en ambition att själv egenproducera öl som är bättre än det som finns att köpa i handeln. Målet är inte att bli kommersiell utan att ha det som en aktiv hobby. Den öl han tar fram kommer därför aldrig att kunna köpas på Systembolaget har han alltid sagt, men under 2021 finns han i specialsortimentet. Till vardags driver ha Evighetens Begravningsbyrå i Märsta, Sigtuna och flera andra kringliggande kommuner.

Kort om Chris Andersen

Chris har under åren spelat med Sannex, Vikingarna, Boots On, Jan Johansen Trio m fl, han har också både medverkat och spelat i tv-programmet Idol. Chris började redan som 13-åring att spela ute och från 17 års ålder på professionell nivå. Chris är även aktuell som soloartist med singlarna Ung å dum, Blundar och covern på Jerry Williams ”Did I tell you”. Är du nyfiken på hur han låter – sök på hans namn på Youtube, Spotify, Instagram eller Facebook.

Corona och Herresta Lada – fokus på trygghet i allt vi gör

Vi gör allt för att du ska känna dig helt trygg här på Herresta Lada och följer givetvis myndigheternas krav och rekommendationer. Handsprit finns alltid att tillgå och vi har förstärkt våra städ- och hygienrutiner ytterligare. Vi räknar också med att du som deltagare gör din del. Tillsammans hjälps vi åt! Vi hoppas också att Corona-läget till detta datum skall vara mer gynnsamt – om motsatsen hittar vi ett nytt datum längre fram.

Varmt välkomna!

ÖL-Bosse, Musik-Chris och Herresta teamet Tord & Heléne