MediYoga – Nybörjarkurs 3 ggr Start 15 januari 2020

Datum och tid
Datum: 2020-01-15 - 2020-01-29
Vi startar kl: 18:45, och slutar kl: 20:00MediYoga – Nybörjarkurs med start 15 januari 2020

För vem: MediYoga passar ALLA. I denna nybörjarkurs har du som kanske inte vågat prova tidigare eller som provat men inte känt dig bekväm chans att testa igen.

Om: I denna nybörjarkurs börjar vi med grunderna; du får lära dig ”hur och varför”. Vi lägger tid så att du kan anpassa efter just din kropp.

Du som yogat en tid kan också ha nytta av denna kurs då du får lite mera teori kring de 5 grundpelarna som MediYoga baseras på.

MediYoga är en mjuk terapeutisk yogaform med stort fokus på andningen. Mjuka rörelser i takt med andetaget hjälper kroppen att hitta ”lugn och ro”-responsen (parasympatiska nervsystemet) där läkning och återhämtning sker.

MediYoga kan vara en fantastisk hjälp vid ryggbesvär, sömnproblem och vid stress, som är Mias specialområde. Även många andra positiva effekter har noterats, såsom bättre lungkapacitet och sänkt blodtryck.

Lärare: Anna Maria (Mia) är Mediyoga Instruktör, Stressmentor, leg. sjuksköterska och har egen erfarenhet av att läka från utmattningssyndrom.

Bokning görs via mail till: annamaria@dinbalansilivet.se .
För bokningsvillkor och mera information läs vidare på Mias hemsida: www.dinbalansilivet.se.

Antalet platser är begränsat. Höstens kurs var fulltecknad och med flera på väntelista, så bestäm dig snabbt om du vill vara säker på en plats.

Varmt välkommen!
Mia, Heléne & Tord

Bokning

Bokningen har stängt för detta evenemang.