8 juli: Vinprovning – Tema Bubbel

Datum och tid
Datum: 2022-07-08
Vi startar kl: 19:00, och slutar kl: 22:00Mousserande viner – gudarnas dryck!

Vin i lagom mängd hör verkligen till livets goda, och ett gott liv tycker vi är härligt här på Herresta Lada. Efter en lyckad start på vår nya vinprovarserie får vi nu träffa vår uppskattade sommelier Annelie Bobinger igen för att fortsätta guida oss i vinets förlovade land. Annelie har lång erfarenhet av att hålla i vinprovningar och gedigen kunskap kring att kombinera mat och vin.

”För mig är vin mer än bara dryck; det handlar om traditioner, historia och vinmakarens egna tankar och idéer. Det är det som gör det så fascinerande med vin!”,
säger Annelie.

Detta tillfälle fokuserar vi helt på Mousserande viner, gudarnas dryck! Tillsammans provar vi och jämför dessa mytomspunna drycker. Vi kommer också lära oss mer om bubblet och vad vi bör tänka på när vi köper det nästa gång. Exempelvis: Vad är skillnaden mellan Champagne, Cava och Prosecco? Varför är det så stor prisskillnad mellan olika mousserande drycker?

Följande ingår under kvällen:

• Provsmakning av 4 goda vinsorter utifrån kvällens tema
• Lättare mat och tilltugg att kombinera med vinerna
• Introduktion, vägledning och inspiration från Annelie under vinprovningen
• Gott om utrymme för samtal, frågor och tips när vi nu har en expert på plats
• Skön samvaro i trivsam miljö
• Försäljning av kvällens viner på glas efter provningen

Datum, tid och plats

Fredagen den 8 juli kl. 19.00 till ca 22.00. Och vill man stanna kvar en stund kan man göra det, till senast 23.00. Arrangemanget äger rum på Herresta Lada i Odensala.

Pris

Du betalar 695 kr för hela kvällen. Deltagarantalet är begränsat till 30 personer.

Så här anmäler du dig

Vi behöver ha in din anmälan senast den 1 juli. Anmälan kan enkelt göras via mail till tord@herrestalada.com. Du bekräftar sedan din anmälan genom att swisha in det aktuella beloppet till 0702011430 (Tord Olsson).
Passa på att bjuda med dig goda vänner, familjemedlemmar eller släktingar du vill träffa i sommar och ha kul ihop vid bordet. Eller bjud kanske in ditt arbetslag på jobbet. Kanske kan det också vara en perfekt present till dig själv eller en vän?

Varmt välkommen till en rolig kväll!

Annelie med Herresta-teamet Tord & Heléne