4-5 september: Konstrunda i Odensala med Café & Butik & Utställare

Datum och tid
Datum: 2021-09-04 - 2021-09-05
Vi startar kl: 11:00, och slutar kl: 17:00Herresta Lada: en del i konstrundan med ekologiskt café, butik och utställare

Odensala Konst- och Hantverksförening har genomfört den årliga populära Vårrundan i Odensala en vårhelg i många år, men sedan 2019 har den av förklarliga skäl varit satt på paus. Äntligen kan vi meddela att vi nu är tillbaka, denna gång med en höstrunda den 4-5 september, tillsammans med alla övriga utställare i Odensala. Och det är dessutom 20-årsjubileum för rundan! Vi på Herresta Lada kommer att hålla öppet vårt ekologiska café och butik, med följande konsthantverkare på plats:

  • Danne Renneus, konstnär med konsthantverk, skulpturer och tavlor
  • Maria Lindberg, konstnär med målningar, tröjor och väskor med kattmotiv
  • Karin Valegård med Valegård design, silversmed, smycken

I caféet väljer du mellan nybakta frallor, hembakade belgiska våfflor med sylt och grädde eller hembakt kaffebröd. Landa med din fika på verandan, i trädgården eller framför kaminen om det är ruggigt ute. Stanna upp, andas in och njut av den rofyllda miljön som råder här på Herresta!

Vi gästas också en gästkonditor, Viktoriia Rumiantseva, med läckra bakelser och kakor som är både socker- och glutenfria. Dom finns både i caféet och som förpackningar att ta med hem.

Denna helg inviger även Svenska Kyrkan Ingegerdsledens femte sträckning mellan Sigtuna och Odensala kyrka. Etappen passerar Herresta Lada med ett stenkast!

Var och när?

Helgen 4-5 september. Vi håller öppet kl 11-17 bägge dagarna. Planera din utflykt också till övriga utställare i Odensala – mer information kommer när det närmar sig.

Boka in helgen i din kalender redan nu och sprid gärna till andra du tror kan vara intresserade.

Välkommen – vi ser fram emot att se er här!

Herresta-teamet Tord & Heléne