29 okt: Baka läskigt goda Halloween cupcakes

Datum och tid
Datum: 2023-10-29
Vi startar kl: 14:00, och slutar kl: 16:00Lär dig dekorera med Ankans Tårtverkstad!

Välkommen söndagen den 29 oktober för en lärande och lekfull stund där vi dekorerar läckra cupcakes som är läskigt goda – på temat HALLOWEEN. Under vägledning av Annika på Ankans Tårtverkstad dekorerar vi tillsammans halloweeniga cupcakes i olika typer av design. Vi spritsar, gör dekor i sockerpasta, jobbar med färger, strössel mm. Själva grundbakningen av muffins har redan förberetts av Annika, så vi gör bara det läskigt roliga när vi ses, men du får förstås med alla recept.

Annika är en erfaren och uppskattad tårtkonstnär med fokus på både det inbjudande vackra och det riktigt goda. Nyttigheten kan möjligen ifrågasättas men absolut inte smakupplevelsen 😊.

Allt som behövs för bakningen ingår. Tanken är förstås att du tar med dina skapelser hem för att bjuda på under Halloween-firandet, om du kan hålla dig förstås! Så varmt välkommen att anmäla dig! Och – känner du andra som kan vara intresserade får du gärna sprida detta vidare.

I kursen ingår:   

  • Guidning och instruktioner för att själv skapa all dekor
  • Alla råvaror och utrustningar som behövs, så även lån av förkläden
  • Praktiska och vackra förpackningar att ta hem det du bakat
  • Utrymme för frågor
  • Recepthäfte att ta med hem
  • Skön samvaro i härlig miljö

Datum och plats:

Söndagen den 29 oktober kl 14.00 – 16.00. Vägbeskrivning finner du på Google Maps, ”Herresta Lada”.

Pris:

495 kr/person inkl moms.

Hur anmäler jag mig?

Du anmäler dig genom att maila till tord@herrestalada.com. Du kan avboka dig senast 10 dagar före, därefter är din anmälan bindande. Din anmälan bekräftas när du swishat kursavgiften till 0702011430 (Tord Olsson).
OBS! Antalet deltagare är begränsat till 25 med åldersgräns på 12 år.

Har du frågor, kontakta oss gärna via e-post eller per telefon enligt ovan.

Varmt välkomna!
Tårt-Annika & Herresta-teamet Tord & Heléne 😊

PS. Till våren planeras även en tårtbakarkurs om ca 3 timmar att hållas här i ladan tillsammans med Annika där vi dekorerar vackra tårtor för kalas och fest. Nyfiken? Föranmäl ditt intresse till e-postadressen ovan.

Om konditorn Annika och Ankans Tårtverkstad

Annika har drivit sitt företag Ankans Tårtverkstad i snart 10 år med fokus på dekorerade tårtor, allt från barnkalas till stora vackra bröllopstårtor. Allt började med ett önskemål om en Hello Kittytårta till dottern som fyllde tre. Sen tog det inte många år förrän hon jobbade på heltid med sin dröm. Helst mumsar hon i sig en morotskaka om hon får välja. Annika håller till i Bredden i Upplands Väsby där hon sedan december 2021 har sitt eget bageri och butik i nya och fräscha lokaler. Numera tillverkar hon även hemmagjord glass. Varför inte titta in en dag, eller läs vidare på hemsidan: www.ankans.se Instagram: @ankanstartverkstad.