2 december kl 18-20.30: Lär dig baka nyttiga och goda sötsaker till julen FULLBOKAD!

Datum och tid
Datum: 2021-12-02
Vi startar kl: 18:00, och slutar kl: 20:30Inför julen kan du lära dig baka nyttigt julgodis! 

Herresta Lada gästas återigen av den professionella och populära konditorn inom raw och nyttig bakning, Viktoriia Rumiantseva från S-Foodies Uppsala. Under 2,5 timmar guidar hon oss i hur vi kan tillverka olika nyttiga sötsaker inför julen – allt utan både ägg, mejerivaror, vitt socker, gluten eller andra onödiga tillsatser – men ändå fantastiskt gott! Man kan inte ens förstå att de är nyttiga!

Vi kommer själva få baka klassiska julläckerheter såsom raw lingonpepparkakemuffins, marsipan i chokladglasyr, raw lussebullar och saffransfudge. Allt under ledning av Viktoria för att sedan kunna avnjutas under de kommande helgerna utan dåligt samvete.

I kursen ingår:  

  • Guidning och instruktioner för att själv baka alla läckerheter
  • Alla råvaror som behövs
  • Praktiska och vackra förpackningar att ta hem det du bakat
  • Utrymme för frågor
  • Recepthäfte till allt vi skapat

Allt som behövs för bakningen ingår. Du tar självfallet med dig dina skapelser hem – om du kan hålla dig! Så varmt välkommen att anmäla dig! Och – känner du andra som kan vara intresserade får du gärna sprida detta vidare.

Datum, tid och plats:

Torsdagen den 2 december, kl 18.00-20.30 på Herresta Lada i Odensala. Vägbeskrivning finner du på Google Maps, Herresta Lada.
Denna kurs är redan fullbokad, men vi kommer anordna fler bakkurser under våren. Håll utkik!

Pris:

495 kr/person

Hur anmäler jag mig?

Du anmäler dig genom att maila till tord@herrestalada.com. Du bekräftar sedan din anmälan genom att swisha kursavgiften till 0702011430 (Tord Olsson). Du kan avboka dig senast 14 dagar före, därefter är din anmälan bindande. OBS! Antalet deltagare är begränsat till 20 stycken.

Har du frågor, kontakta oss gärna på mail eller tel enligt ovan.

Om konditorn Viktoriia Rumiantseva

Jag har alltid älskat att baka! Vid någon tidpunkt blev jag fascinerad av hälsomat och undrade: Kan goda desserter ändå vara en del av dieten om man väljer att äta något bättre? Det visade sig att det går så länge som ingredienserna är ”de rätta”. Och det bästa av allt – det finns inga begränsningar! Nästintill alla desserter kan återskapas i en whole food-variant som är minst lika god. Jag startade företaget S-Foodies eftersom jag tror att maten är själva essensen i hur vi mår. Jag vill skapa tårtor som gör att vi känner oss bättre.
www.sfoodies.se, Instagram: @sfoodies, Facebook: @sfoodiesuppsala.

Varmt välkomna hälsar konditorn Viktoriia & Herresta teamet Tord & Heléne 😊