13-14 november: Parkurs med guldkant

Datum och tid
Datum: 2021-11-13 - 2021-11-14
Vi startar kl: 09:30, och slutar kl: 17:00Weekendpaket med kärleksrelationen i fokus

Kombinera lyx och njutning med ny inspiration i ditt parförhållande

Vi har startat upp ett samarbete med lyxiga Stora Brännbo Konferens och Hotell i Sigtuna stad; Ta med din partner på en utvecklande parkurs i kommunikation – med guldkant! En helhetsupplevelse för relationen där ni som par får inspiration och nya samtalsverktyg, samtidigt som ni bor i vacker miljö och njuter av en fantastisk skaldjursbordsbuffé och andra läckerheter – under en hel helg.

Kursen PREP – Praktiska Redskap för en Engagerad Parrelation – riktar sig till vanliga par som vill satsa lite extra på sin relation. Kursen bygger på över 30 års internationell relationsforskning. Den är inte terapi eller krishantering, utan ni som par får helt enkelt prata om viktiga teman och lära er konkreta samtalsmetoder som hjälper er att trivas bättre ihop.

Kurspassen pågår kl 09.30-17 båda dagarna. Under kursen samtalar och tränar ni enbart inom paren. Läs mer.

Om kursledarna

Vi som håller kursen, Heléne Zachrison & Tord Olsson, har hållit PREP-kurser i många år och vi är själva ett par. Ursprungligen gick vi själva kursen för att skapa goda vanor i vår egen relation. Den var så bra så att vi bestämde oss för att utbilda oss till certifierade PREP-ledare. Vi håller både öppna kurser och kurser för olika organisationer, exempelvis Försvarsmakten. Vi är också certifierade coacher. Läs mer. Varje parkurs avslutas alltid med en skriftlig utvärdering, där vi genomgående alltid fått mycket fin återkoppling och nöjda deltagare.

I priset ingår:

– Kurspass lördag och söndag kl 09.30-17 med två utbildade kursledare
– En gedigen arbetsbok ”Friskvård för parrelationer”
– För- och eftermiddagsfika samt lunch båda dagarna
– Lyxig skaldjursbordsbuffé lördag kväll (dryck tillkommer)
– Övernattning i dubbelrum
– Generös frukostbuffé
– Badrock och tofflor på rummet
– Tillgång till ett fullt utrustat gym

Pris och anmälan

Priset är 4 895:-/person. Anmälan sker till kursledare Heléne Zachrison, på mailadress helene@herrestalada.com. Har du frågor är du välkommen att ringa Heléne på tel. 0735-46 56 10.

Varmt välkommen med er anmälan!

Heléne & Tord
PREP-ledare (tillika ett par själva)