10 februari: Lär dig baka nyttiga och goda sötsaker

Datum och tid
Datum: 2022-02-10
Vi startar kl: 18:00, och slutar kl: 20:30Njut av godsaker utan dåligt samvete!

Torsdagen den 10 februari kl 18-20.30 gästas vi igen av den professionella konditorn inom raw och nyttig bakning: Viktoriia Rumiantseva från S-Foodies i Uppsala. Under kvällen guidar hon oss i hur vi kan tillverka efterrätter, bakelser och andra sötsaker – allt utan både ägg, mejerivaror, vitt socker, gluten eller onödiga tillsatser – men ändå fantastiskt gott! Man kan inte ens förstå att de är nyttiga.

Vi kommer själva få baka läckerheter som raw tosca, raw semla, raw chokladtryffel och kanske någon mer överraskning under ledning av Viktoriia. Allt som behövs för bakningen ingår. Ni bakar tillsammans i mindre stationer, vilket vi har märkt passar ovanligt bra att göra tillsammans med sina vänner eller familj. Detta kan ju förstås också vara en uppskattad upplevelse-present. Vill du kan du ta med dina skapelser hem – om du kan hålla dig! Varmt välkommen att anmäla dig, och känner du andra som kan vara intresserade får du gärna sprida detta vidare.

I kursen ingår   

  • Guidning och instruktioner för att själv baka alla läckerheter
  • Alla råvaror som behövs
  • Praktiska och vackra förpackningar att ta hem det du bakat
  • Utrymme för frågor
  • Recepthäfte att ta med hem
  • Skön samvaro i härlig miljö

Datum och plats

Torsdagen den 10 februari kl 18.00-20.30 på Herresta Lada i Odensala. Vägbeskrivning finner du på Google Maps, Herresta Lada.

Pris

Priset är 495 kr/person. Då ingår allt inkl alla råvaror och recepthäfte.

Hur anmäler jag mig?

Du anmäler dig genom att maila till tord@herrestalada.com. Du kan avboka dig senast 14 dagar före, därefter är din anmälan bindande. Du bekräftar sedan din anmälan genom att swisha kursavgiften till 070-2011430 (Tord Olsson). OBS! Antalet deltagare är begränsat till 20 stycken.

Har du frågor, kontakta oss gärna på mail eller tel enligt ovan.

Konditorn Viktoriia Rumiantseva presenterar sig

Jag har alltid älskat att baka! Vid någon tidpunkt blev jag fascinerad av hälsomat och undrade: Kan goda desserter ändå vara en del av dieten om man väljer att äta något bättre? Det visade sig att det går så länge som ingredienserna är ”de rätta”. Och det bästa av allt – det finns inga begränsningar! Nästintill alla desserter kan återskapas i en whole-food-variant som är minst lika god. Jag startade företaget S-Foodies eftersom jag tror att maten är själva essensen i hur vi mår. Jag vill skapa tårtor och delikata bakverk som gör att vi känner oss bättre!
Läs mer: www.sfoodies.se, Instagram: @sfoodies, Facebook: @sfoodiesuppsala

Varmt välkomna!

Hälso-konditorn Viktoriia & Herresta teamet Tord & Heléne 😊