Plats för giftermål

Plats för bröllop

Tänk vad härligt det är med fest, glädje, kärlek och hopp! Eller – med andra ord: Bröllop. Vi har glädjen att regelbundet få ta del av dessa känslor som sprider sig när bröllopsgäster hyr in sig och liksom intar vår fina lada. Det är som självaste kärleken sprider sin sköna energi och smittar av sig på både hus och människor. Ladan sträcker stolt på sig i sin smyckning och våra hjärtan blir varmare! Bröllop är en så vacker kärlekshandling mellan två människor, fyllt av hopp. Och visste du att majoriteten av svenskarna vill ha en livskamrat som också är ens bästa vän, om dom själva får välja? Hur verkligheten sen ser ut är en annan femma…

 Heléne och jag valde att gifta oss inne i ladan, men de flesta av våra bröllopsgäster gifter sig i någon av de små vackra kyrkorna som ligger i vår omedelbara närhet, t ex Odensala kyrka med sina unika väggmålningar.

Populärt är också borgerlig vigsel i Sigtuna rådhus från 1700-talet. I helgen valde paret till vår glädje att gifta sig på gräsmattan i eftermiddagssolen, precis utanför ladan.
Och vi fortsätter att smittas av kärleksenergi och glädjas med paren som väljer att fira hos oss!