Om värdparet

Vi som bor och driver Herresta Lada sedan 2012 heter Tord och Heléne. På vår inflyttningsfest sommaren 2013 överraskade vi gästerna med att också gifta oss i ladan.

 

När vi lämnade Stockholm hade vi länge haft en dröm att någon gång i livet prova på att bo mer lantligt. Då vi första gången besökte Herresta Lada visste vi direkt att vi hade hamnat rätt – en naturskön och rogivande plats, på landet men nära staden. Då vi båda är hängivna entreprenörer såg vi tidigt potentialen att utveckla olika verksamheter på Herresta.

 

Vi flyttade in i boningshuset i slutet av oktober 2012 och redan den första advent hade vi vår första julmarknad med butik, konstutställning och ekologiskt café i ladan. Och på den vägen är det!

 

Vårt mål med Herresta Lada är att skapa en plats som är både vacker, inspirerande och avkopplande att komma till – både för oss och våra gäster. Vi prövar oss fram och utvecklar hela tiden verksamheten.

 

Vår jobbar också som seniora organisationskonsulter i Mod att Leda, med fokus på team- och ledarutveckling, se vidare www.modattleda.se. Om kunden vill vara på en inspirerande plats är Herresta Lada ett utmärkt alternativ att förlägga aktiviteter på.

 

Vi brinner båda för att skapa goda relationer inte bara på företag utan också privat! Därför driver vi företaget LoveLab AB, där vi fokuserar på utveckling av goda vanor inom kärleksrelationen, se vidare www.lovelab.se . Bland annat är vi utbildade ledare i PREP – en förebyggande och praktisk kommunikationskurs för par. Dessa helgkurser hålls regelbundet på Herresta Lada.

 

Kontakta oss för mer info
eller bokningsförfrågan

Heléne: 0735-465610
Tord: 0702-011430

info@herrestalada.com

Vi erbjuder fem trivsamma övernattningsrum och vi vänder oss till dig som exempelvis:

  • Vill turista eller besöka någon i området
  • Vill spendera en weekend på landet
  • Vill spela golf på någon av de många golfbanor som finns i närmiljön
  • Vill komma bort en stund i enskildhet
  • Minsta antalet nätter för helgövernattningar är två, med eller utan egna lakan och handduk.

Det finns plats för en eller två personer per rum. Till rummen hör ett stort, delat badrum, ett fullt utrustat kök och ett trivsamt allrum. Närmaste livsmedelsaffär och centrum finns i Märsta ca 4 km söderut.

För den golfintresserade finns följande golfbanor i närmiljön (inom 25 km):

Ytterligare attraktiva golfbanor inom 40 km är exempelvis: