Konferens och möten med full service

 

Hos oss är NI alltid själva

Herresta Lada är den perfekta platsen för din konferens, utbildning eller ditt möte. Den charmigt lantliga men samtidigt fräscha miljön gör ditt arrangemang avspänt, vackert och annorlunda.

Herresta Lada ligger nära Arlanda och bara en kort bit bort från E4 mellan Stockholm och Uppsala – på landet nära staden. Platsen är vacker, lugn och avskild samtidigt som den är anpassad för olika typer av aktiviteter för företag, organisationer och föreningar.

När du har konferens hos oss är det enbart du och dina kollegor här. Du har tillgång till flera platser både inomhus och utomhus. Vi erbjuder en café- och en restaurangdel, två konferensrum och ett orangeri med vidsträckt utsikt. Allt för att skapa bästa förutsättningar för variation och inspiration

Lokalerna är inhysta i en charmig äldre lada som nyligen renoverats och inretts just för konferensändamål. Lokalerna är fullt utrustade för att hålla moderna konferenser, utbildningar och möten; Det finns whiteboard, blädderblad, projektor, ljudanläggning, wifi, konferensmöbler, block och pennor mm.

För- och eftermiddagsfika ordnas direkt på plats. För lunch- eller middag har vi samarbete med lokala cateringföretag av hög kvalitet och med flera smakriktningar. Vi finns för dig och är flexibla utifrån dina önskemål.

Övernattningsmöjligheter kan också erbjudas för den mindre gruppen.

Covid19-info till våra konferensgäster.

 

Så här ser det ut

Herresta Lada – en inspirerande landningsplats

Lilla konferensrummet – här möblerat för samtal i lugn och ro

Orangeriet – för samtal med utsikt

U-sttning – max 16 personer

Konferensmaterial – Herresta Lada

Biosittning – max 30 personer

Runda bord – max 20 personer

Konferens i orangeriet – max 12 personer

Stolar i ring eller U-sittning utan bord – max 20 personer

Kom gärna och besök oss för att själv se platsen och dess möjligheter! För mer information, kontakta konferensansvarige Tord Olsson, tel.070-201 14 30 eller tord@herrestalada.com.