Konferens med full service för företag

Hos oss får ni vara själva

Konferens på Herresta

Herresta Lada är den perfekta platsen för din konferens, utbildning eller ditt möte. Den charmigt lantliga men samtidigt fräscha miljön gör ditt arrangemang avspänt, vackert och annorlunda.

Herresta Lada ligger nära Arlanda och bara en kort bit bort från E4 mellan Stockholm och Uppsala – på landet nära staden. Platsen är vacker, lugn och avskild samtidigt som den är anpassad för olika typer av aktiviteter för företag, organisationer och föreningar.

Här finns flera fina konferenslokaler och kostnadsfria p-platser. Möjligheter finns också att vara både inomhus och utomhus, ostört utan andra gäster.

Lokalerna är inhysta i en charmig äldre lada som nyligen renoverats och inretts just för konferensändamål. Lokalerna är fullt utrustade för att hålla moderna konferenser, utbildningar och möten; Det finns whiteboard, blädderblad, projektor, ljudanläggning, wifi, konferensmöbler, block och pennor mm.

För- och eftermiddagsfika ordnas direkt på plats. För lunch- eller middag har vi samarbete med lokala cateringföretag av hög kvalitet och med flera smakriktningar. Vi finns för dig och är flexibla utifrån dina önskemål.

Övernattningsmöjligheter kan också erbjudas för den mindre gruppen.

Så här ser det ut

Kom gärna och besök oss för att själv se platsen och dess möjligheter! För mer information, kontakta konferensansvarige Tord Olsson, tel.070-201 14 30 eller tord@herrestalada.com.