Kategori:

Datum och tid
Datum: 2020-10-13 - 2020-12-01
Vi startar kl: 17:30, och slutar kl: 18:45


Efterfrågan på yoga och även pilates är stor och nu lägger vi till ytterligare ett pass i veckan på Herresta Lada!

Det kommer att erbjudas ett mer flödande yogapass med en hel del inslag av pilates där vi lägger grunden för en stabil core. Passets upplägg: vi kommer att jobba oss varma i solhälsningarna och i vissa stående positioner öva balans och koncentrationsförmågan. Vid några tillfällen under passet stannar vi längre i positionerna upp till ca 6 min och stretchar bindväven (yinyoga). På ett mycket behagligt sätt väver vi in pilatesövningar som är bästa komplementet till all annan typ av träning och även vardagens sysslor. Passar dig som gillar fysiska utmaningar och samtidigt vill stretcha musklerna på djupet. Får igång cirkulationen i hela kroppen.

För vem

Alla nivåer är välkomna! Det finns en nivå för alla, Therése ser till att alla får ut det bästa utifrån sin egen dagsform.
Kom o testa. 🙏

Lärare

Therése Höjermark är massageterapeut och yoga-, dans- och pilateslärare sedan 15 år tillbaka. Therése brinner för välmående, träning och hälsa. Du kan följa henne på Instagram yogatess.mindfulness eller på Facebook (Therése Elisabeth Höjermark), för inspiration och mer info.
Frågor om yogan kan du ställa till Therése på tel 0709-900 809.

När – Tisdagar kl 17.30 – 18.45 fram till 1 december

Tisdagar med start den 13 oktober kl 17:30-18:45 (uppehåll v 44) 🌟. Sista passet för hösten blir den 1 december, varefter Herresta Ladas julmarknad och därefter juluppehåll tar vid.

Pris och anmälan

Du kan välja mellan att betala 150 kr/tillfälle eller köpa ett klippkort om 5 tillfällen för 675 kr.
Anmäl dig senast 24 timmar innan passet genom att sms:a direkt till vår lärare Therése: Mobilnr 0709-900 809
Anmälan bekräftas genom din betalning via Swish på samma mobiltelefonnummer.

Att ta med, speciellt med tanke på Coronaläget

Vi kommer att yoga utspridda inomhus i vår mysiga lada, med säkerhetsavstånd för att undvika risk för smittspridning. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer så att du ska känna dig trygg här på Herresta Lada. Tag gärna med dig en egen yogamatta om du har, annars finns mattor att låna på plats. Tag även med en handduk/filt/sjal att lägga på mattan samt kudde, yogabolster och yogablocks om du har, för att få ut så mycket som möjligt av passet/positionerna. En vattenflaska kan också vara bra samt sköna och mjuka kläder förstås.

Varmt välkommen!

Yoga-Therese & Herresta-teamet