Kategori:

Datum och tid
Datum: 2022-01-12
Vi startar kl: 17:30, och slutar kl: 18:45


Detta är ett flödande yogapass där vi på ett behagligt sätt väver in pilatesövningar som stärker din inre och yttre coremuskulatur – ett mycket bra komplementet till all annan typ av träning och även vardagens sysslor. Vid några tillfällen under passet stannar vi längre i positionerna, upp till 6 minuter, och stretchar bindväven (yinyoga). Passet passar dig som gillar fysiska utmaningar och samtidigt vill stretcha musklerna på djupet och få igång cirkulationen i hela kroppen.

Du kommer så ofta du kan (dropin). Under den mörka årstiden yogar vi i skenet av levande ljus och alltid till rogivande musik. Vid varje yogatillfälle bjuds det på en kopp örtte!

För vem

Alla nivåer är välkomna! Det finns en nivå för alla, Therése ser till att alla får ut det bästa utifrån sin egen dagsform. Kom o testa. 🙏

Lärare

Therése Höjermark är massageterapeut och yoga-, dans- och pilateslärare sedan 15 år tillbaka. Hon håller två uppskattade pass per vecka här på Herresta Lada: Yogalates på onsdagar och Yinyoga på måndagkvällar 18.15-19.30.

Therése brinner för välmående, träning och hälsa. Du kan följa henne på Instagram yogatess.mindfulness eller på Facebook (Therése Elisabeth Höjermark), för inspiration och mer info.
Frågor om yogan kan du ställa till Therése på tel 0709-900 809 eller mail yogatess@hotmail.com .

När – Onsdagar kl 17.30 – 18.45

Onsdagar med start den 12 januari kl 17:30-18:45 🌟. Kom i god tid för förberedelser av din plats.

Pris och anmälan

Du kan betala på tre sätt:

  • Dropin 180 kr/tillfälle
  • Klippkort 5 ggr à 800 kr (160 kr/tillfälle )
  • Klippkort 10 ggr à 1 500 kr (150 kr/tillfälle )

Klippkorten gäller för alla Theréses pass (både tisdagar och torsdagar).
Anmäl dig senast 24 timmar innan passet genom att sms:a direkt till vår lärare Therése: Mobilnr 0709-900 809 .

Max antal deltagare är 11 st/pass. Vi tillhandahåller handsprit och vi hjälps alla åt att hålla avstånd.

Tag gärna med dig en egen yogamatta om du har, annars finns mattor att låna på plats. Tag även med en handduk/filt/sjal att lägga på mattan samt kudde, yogabolster och yogablocks om du har, för att få ut så mycket som möjligt av passet/positionerna. En vattenflaska kan också vara bra samt sköna och mjuka kläder förstås.

Varmt välkommen!

Yoga-Therese & Herresta-teamet