Kategori:

Datum och tid
Datum: 2020-09-17 - 2020-12-03
Vi startar kl: 18:45, och slutar kl: 20:00


Vi fortsätter med sköna och stärkande yogapass i höst, nu med en ny lärare och även lite annan typ av yoga; Yinyoga. Även denna yogaform är väldigt lugn.

Yinyoga är en mjuk, enkel och mycket avslappnande yogaform. Varje pass startar med andningsövningar som får kroppen att komma ner i varv. Vi stannar i positionerna mellan 2-8 minuter, sittandes eller liggandes. Vi fokuserar till stor del på att mjuka upp ryggen samt öppna upp bröst- o höftpartier. Vi avslutar varje pass med ca 7 min avslappning.

För vem

Yinyoga passar ALLA, både nybörjare och vana yogautövare. Du behöver alltså inga som helst förkunskaper.

Lärare

Therese Höjermark är massageterapeut och yoga-, dans- och pilateslärare sedan 15 år tillbaka. Therese brinner för välmående, träning och hälsa. Du kan följa henne på Instagram yogatess.mindfulness eller på Facebook (Therése Elisabeth Höjermark), för inspiration och mer info.
Frågor om yogan kan du ställa till Therese på tel 0709-900 809.

När – Torsdagar kl 18.45 – 20.00 fram till 3 december

Torsdagar kl 18.45 – 20.00 (uppehåll v 44) 🌟.  Sista passet för hösten blir den 3 december, varefter Herresta Ladas julmarknad och därefter juluppehåll tar vid. Varmt välkommen 15 min innan passet börjar, så du hinner plocka fram och landa på mattan i god tid före passet startar.

Pris och anmälan

Du kan välja mellan att betala 150 kr/tillfälle eller köpa ett klippkort om 5 tillfällen för 675 kr.
Anmäl dig senast 24 timmar innan passet genom att sms:a direkt till vår lärare Therése: Mobilnr 0709-900 809
Anmälan bekräftas genom din betalning via Swish på samma mobiltelefonnummer.

Att ta med, speciellt med tanke på Coronaläget

Vi kommer att yoga utspridda inomhus i vår mysiga lada, med säkerhetsavstånd för att undvika risk för smittspridning. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer så att du ska känna dig trygg här på Herresta Lada. Tag gärna med dig en egen yogamatta om du har, annars finns mattor att låna på plats. Tag även med en handduk/filt/sjal att lägga på mattan samt kudde, yogabolster och yogablocks om du har, för att få ut så mycket som möjligt av passet/positionerna. En vattenflaska kan också vara bra samt sköna och mjuka kläder förstås.

Varmt välkommen!

Yoga-Therese & Herresta-teamet