Kategori:

Datum och tid
Datum: 2021-03-28
Vi startar kl: 11:00, och slutar kl: 17:00


Kombinera cykelfix med hemlagade våfflor – grädda över öppen eld

När och var?

Den verkligt skickliga och dessutom smittande glada cykelreparatören Nancy från Cykelfix Sigtuna på Stora Gatan i Sigtuna gästar Herresta Lada söndagen de 28 mars mellan kl. 11-17. Då får du möjligheter att ta med din cykel för att göra enklare reparationer såsom:
• Laga punkor
• Byta däck
• Fixa bromsar, växel, lyse, kedja mm
• Allmän översyn och justeringar

Mycket går att lösa på plats, men om det skulle ta längre tid eller kräva speciella reservdelar kan Nancy ta med cykeln till sin verkstad och därefter leverera den tillbaka till Herresta Lada efter att servicearbetet är slutfört.

Våfflor och fika medan du väntar

Medan du väntar på att din cykel skall bli vårfin har du möjligheter att beställa ekologiska, hemlagade våfflor med grädde och hemgjord aroniasylt som, om du vill, du själv gräddar över öppen eld på Herresta Lada. Kaffe, te och läsk finns också att köpa.

OBS! Föranmälan

Vi är tacksamma för din föranmälan för att underlätta planering och göra allt säkert utifrån coronaläget. Anmäl därför dels hur många cyklar du vill serva, samt vad som behöver åtgärdas. Vi bekräftar därefter med en tidsbokning.

Din föranmälan gör du HÄR.

Priser och frågor

Här kan du se aktuella priser. Har du frågor kopplat till service av din cykel, maila till cykelfixsigtuna@gmail.com. Har du frågor om dagen i övrigt, maila Tord länk tord@herrestalada.com eller ring 070-201 14 30.

Corona och Herresta Lada – fokus på trygghet i allt vi gör

Vi gör allt för att du ska känna dig helt trygg här på Herresta Lada och följer givetvis nya Pandemilagen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer; Handsprit finns alltid att tillgå och vi har förstärkt våra städrutiner ytterligare. Vi räknar också med att du som gäst gör din del. Tillsammans hjälps vi åt!

Varmt välkommen!

Herresta Lada teamet & Cykelfix Sigtuna