Kategori:

Datum och tid
Datum: 2021-09-25
Vi startar kl: 09:00, och slutar kl: 18:00


Vår populära kurs för dig som längtar efter mer spontanitet och inspiration i livet!

För vem? För dig som vill prova på improvisationsteater i kombination med avslappnande enkla yogapass. Kursen passar både nybörjare och de som har viss erfarenhet – det funkar för alla som är öppna och nyfikna.

Hur? Vi gör improvisationsövningar gemensamt under trygga former. Övningar som främjar kreativitet, lekfullhet, spontanitet och viktigaste av allt – att våga prova och få göra fel. Improvisationen varvas med enkla yogapass, som hjälper dig att flytta fokus från prestation till närvaro och avslappning.

Var och när? Vi träffas på Herresta Lada lördagen den 25 september 2021. Vi startar kl 9.00 och avslutar kl 18.00.

Pris? Priset för kursen är 2 100 kr (inklusive moms om 6 %). I priset ingår ankomstfika med smörgås, fruktskål, vegetarisk lunch och stadigare eftermiddagsfika så du står dig.

Hur anmäler jag mig? Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan. Vår förra kurs var fullbokad, så om du vill vara säker på att få en plats anmäl dig i god tid! Har du frågor ring gärna Sofia på tel 073-658 11 66.
Varmt välkommen!

Corona och Herresta Lada – fokus på trygghet i allt vi gör
Vi gör allt för att du ska känna dig helt trygg här på Herresta Lada och följer givetvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Handsprit finns alltid att tillgå och vi har förstärkt våra städrutiner ytterligare. Vi räknar också med att du som deltagare gör din del. Tillsammans hjälps vi åt!

Mer info

Impro-Sofia och Yoga-Astrid har slagit ihop sina kompetenser i en unik impro-yogadag.
Det blir en dag där du får både flyga och landa om vartannat. Du får uppleva spontaniteten och lekfullheten i improvisationen, tryggt guidad i en helt prestationsfri miljö. Improvisation är ett sätt att få tillgång till din ursprungliga skaparkraft.

Skälet till att vi varvar de kreativa passen med yoga- och meditationsövningar är att det skapar en avspänd fysisk grund och flyttar ditt fokus från knoppen till kroppen.
Låter det spännande eller kanske lite läskigt? Det gör inget, i improvisationen bejakas allt, även misstagen, och du får göra fel. Så ta chansen att pröva dina kreativa vingar att nyfiket utforska dig själv tillsammans med andra.

Värdskapet för denna sköna heldag står Herresta Lada för, med naturskön närmiljö, charmiga lokaler och god vegetarisk mat.

Om Sofia Czinkoczky

Sofia upptäckte improvisationen för 20 år sedan och har sedan dess arbetat professionellt med improvisationsteater i alla möjliga sammanhang, bland annat som skådespelare och konstnärlig ledare på Stockholms improvisationsteater. Hon är en inspirerande och positiv impro-lärare, med en förmåga att få deltagarna att både vilja och våga mer.
Sofia är delägare i Aktör Edutainment, ett kreativt utbildningsföretag som utför interaktiv teater och håller kurser i kommunikation och presentationsteknik för organisationer och företag. www.aktore.se

Om Astrid Björk

Astrid är en mångfasetterad yogalärare från Norrland, med över 10 års erfarenhet som yogainstruktör inom både Ashtanga, Vinyasa flow och Yinyoga. Som lärare är hon lyhörd, uppmärksam och jordnära, och hon möter deltagarna där de befinner sig för dagen. Hon har det egna forumet Yoga Obscura och har bl a utvecklat konceptet metallyoga. Hon arbetar till vardags som yogainstruktör på Rosa Skrot och har yoga som friskvård på flera företag i Stockholm.

Om Heléne Zachrison

Heléne Zachrison är beteendevetare och jobbar sedan många år som organisationskonsult och coach, på temat ledarutveckling i olika former (Läs mer). Parallellt driver hon kursgården Herresta Lada med sin man Tord där dom bl a håller populära parkurser i kommunikation och friskvård för relationen. Heléne har särskilt fokus på förtroendefull och ärlig kommunikation som grund för goda relationer, gott ledarskap och teamsamarbete. Heléne är lyhörd, öppen och älskar att få människor att trivas och landa in på rogivande Herresta Lada.

Bokning

2 100,00 kr