Kategori:

Datum och tid
Datum: 2022-05-05
Vi startar kl: 18:30, och slutar kl: 21:00


Bli fri från inflammation i kroppen!

Maria Mickelsbacka, diplomerad och erfaren kostrådgivare med inriktning på antiinflammatorisk kost gästar oss på Herresta Lada den 5 maj för en föreläsning om hur kost och kostvanor kan göra oss friskare och må bättre.

Vill du ge dig själv, och kanske även din familj, en möjlighet till starkare hälsa och högre livskvalitet? Känner du igen mer eller mindre diffusa problem i kroppen? Huvudvärk, magproblem, värk och smärta, sömnstörningar, oförklarlig viktuppgång, trötthet? Tecken som påverkar både humör och arbetsförmåga, ja faktiskt hela livet. Alla dessa symptom kan vara ett tydligt tecken på att det finns en pågående inflammation i kroppen som den inte själv lyckas häva med hjälp av sitt immunförsvar.

Vad är det som skapar dessa inflammationer? Vad behöver vi reducera eller eliminera? Vad ska vi äta mer av för att stärka kroppen? Idag talas det mycket om tarmhälsan och man läser om begrepp som ”läckande tarm” och ”tarmbakterier”. Vad är detta och behöver jag tänka på det? Det får du svar på under föreläsningen. Du får också massor av inspiration inom kost och matlagning.

”Att ha en stabil grund i hälsan och känna balans i såväl kropp som psyke är mer värdefullt än något annat i livet!
Just DET önskar jag alla människor!” säger Maria.

Läs gärna mer om Maria Mickelsbacka HÄR.
Senare i sommar kommer Maria även leda en kurs här hos oss 10-14 augusti – information om sommarkursen hittar du HÄR.

Datum, tid och plats

Föreläsningen äger rum här på Herresta Lada, Odensala i vår mysiga miljö: Torsdagen den 5 maj mellan kl. 18.30-21.00.

Pris och anmälan

Priset för föreläsningen är 290 kr per person inklusive moms.
Anmälan och betalning gör du via länk HÄR. Du kan även läsa om villkoren mm. Har du frågor om kursen, kontakta Maria HÄR.
Eller har du frågor om kursgården Herresta Lada och transportmöjligheter, kontakta oss på: tord@herrestalada.com, eller tel. 070-201 14 30.
Välkommen också att sprida detta till andra du tror kan vara intresserade.

Varmt välkommen till en spännande föreläsning!

Maria & Herresta-teamet Tord & Heléne